Тендери

Тендер на закупівлю та постачання твердого палива

Повідомлення про закупівлю

Україна

Проект «Засоби гігієни, продукти харчування й підготовка до зими як грошова допомога, а також психосоціальна підтримка для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні»

Закупівля та постачання твердого палива для домогосподарств, що мешкають вздовж лінії розмежування / ASB/UKR/2020-1

Відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації «Спілка робочих самаритян Німеччини з.С.» (ASB) оголошує відкритий тендер ASB/UKR/2020-1 на закупівлю та постачання твердого палива. Тендер оголошується в рамках проекту «Засоби гігієни, продукти харчування й підготовка до зими як грошова допомога, а також психосоціальна підтримка для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні» (14.06.2019-13.06.2019 рр.), що фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Спілка робітничих самаритян Німеччини з.С. зараз приймає закриті конверти з тендерними пропозиціями від кандидатів.

Повну версію повідомлення про закупівлю та усі відповідні додатки Ви можете знайти за наступним посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1YXkCn4vjpXb8oz5ktI4t1rVSrKWQB6Da?usp=sharing

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – не пізніше 18.00 30 жовтня 2020 року.

Запитання щодо тендеру просимо надсилати на наступну електронну адресу: director@asb.org.ua.