Тендери

Тендер на закупівлю продуктів харчування

Повідомлення про закупівлю

Україна

Проект «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі та як послуги у галузі покриття базових потреб, продовольчої безпеки, гігієни, допомоги на зимування та психосоціальної підтримки для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні»

Закупівля продуктів харчування / ASB/UKR/2021-3

Відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації «Спілка робочих самаритян Німеччини з.С.» (ASB) оголошує відкритий тендер ASB/UKR/2021-3 на закупівлю продуктів харчування. Тендер оголошується у рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі та як послуги у галузі покриття базових потреб, продовольчої безпеки, гігієни, допомоги на зимування та психосоціальної підтримки для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні» (14 червня 2021-13 червня 2023 рр.). Проект фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Спілка робітничих самаритян Німеччини з.С. зараз приймає закриті конверти з тендерними пропозиціями від кандидатів.

Повну версію повідомлення про закупівлю та усі відповідні додатки Ви можете знайти за наступним посиланням:

Усі тендерні пропозиції повинні бути доставлені у заклеєних конвертах, позначених написом «TENDER ASB/UKR/2021-3», до кінця робочого дня (18.00) 02 грудня 2021 року за вказаною нижче адресою.

Поштова скринька «FOR TENDERS» на першому поверсі

Спілка робочих самаритян Німеччини

вул. Басейна, буд. 11

м. Київ 01004, Україна

Просимо надсилати запитання щодо процесу подання заявки на наступну електронну адресу: director@asb.org.ua. В темі листа необхідно вказати: «Тендер ASB/UKR/2021-3». Останній день для надсилання запитань: 25 листопада 2021 року.