Тендери

Закупівля та постачання твердого палива

Повідомлення про закупівлю

Україна

Проект «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі та як послуги у галузі покриття базових потреб, продовольчої безпеки, гігієни, допомоги на зимування та психосоціальної підтримки для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні»

Закупівля та постачання твердого палива для домогосподарств, що мешкають вздовж лінії розмежування / ASB/UKR/2021-2

Відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації «Спілка робочих самаритян Німеччини з.С.» (ASB) оголошує відкритий тендер ASB/UKR/2021-2 на закупівлю та постачання твердого палива (брикетів з деревини). Тендер оголошується у рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі та як послуги у галузі покриття базових потреб, продовольчої безпеки, гігієни, допомоги на зимування та психосоціальної підтримки для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні» (14 червня 2021-13 червня 2023 рр.). Проект фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Спілка робітничих самаритян Німеччини з.С. зараз приймає закриті конверти з тендерними пропозиціями від кандидатів.

Повну версію повідомлення про закупівлю та усі відповідні додатки Ви можете знайти за наступним посиланням:

Усі тендерні пропозиції повинні бути доставлені у заклеєних конвертах, позначених написом “TENDER ASB/UKR/2021-2”, до кінця робочого дня (18.00) 30 cерпня 2021 року за вказаною нижче адресою.

Поштова скринька “FOR TENDERS” на першому поверсі

Спілка робочих самаритян Німеччини

вул. Басейна, буд. 11

м. Київ 01004, Україна

Просимо надсилати запитання щодо процесу подання заявки на наступну електронну адресу: director@asb.org.ua. В темі листа необхідно вказати: «Тендер ASB/UKR/2021-2». Останній день для надсилання запитань: 25 cерпня 2021 року.

Тендер на закупівлю предметів гігієни для людей з особливими потребами

Повідомлення про закупівлю

Україна

Закупівля предметів гігієни для людей з особливими потребами / ASB/UKR/2021-1

Відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації «Спілка робочих самаритян Німеччини з.С.» (ASB) оголошує відкритий тендер ASB/UKR/2021-1 на закупівлю предметів гігієни для людей з особливими потребами. Тендер оголошується у рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі та як послуги у галузі покриття базових потреб, продовольчої безпеки, гігієни, допомоги на зимування та психосоціальної підтримки для постраждалих від конфлікту осіб вздовж лінії розмежування у Східній Україні» (14 червня 2021-13 червня 2023 рр.). Проект фінансується Міністерством закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Усі тендерні пропозиції повинні бути доставлені у заклеєних конвертах, позначених написом “TENDER ASB/UKR/2021-1”, до кінця робочого дня (18.00) 27 cерпня 2021 року за вказаною нижче адресою.

Поштова скринька “FOR TENDERS” на першому поверсі

Спілка робочих самаритян Німеччини

вул. Басейна, буд. 11

м. Київ 01004, Україна

Просимо надсилати запитання щодо процесу подання заявки на наступну електронну адресу: director@asb.org.ua. В темі листа необхідно вказати: «Тендер ASB/UKR/2021-1». Останній день для надсилання запитань: 22 cерпня 2021 року.

Відповіді на запитання щодо тендеру

Тендерні пропозиції приймаютьcя від постачальників, які можуть виконати умови контракту. Учасники тендеру повинні мати змогу доставити всі одиниці продукції на склади ASB у Луганській та Донецькій областях.

При складанні тендерної пропозиції використовуйте інформацію, що зазначена у повідомленні про закупівлю та додатках до нього.

Фраза «ASB залишає за собою право замовляти товари у різних постачальників» не означає, що одна тендерна пропозиція має подаватися кількома постачальниками.

У додатку 4 «Каталог цін» є можливість зазначити вартість кожного артикулу (зокрема, й підгузків різного розміру).

Якщо якісь деталі не зазначені (наприклад, щодо матеріалу рукавичок, пакувального матеріалу тощо), то учасник тендеру може пропонувати матеріал на власний вибір.

Що стосується кількості предметів гігієни та пакування, дотримуйтесь, будь ласка, вказівок, зазначених у повідомленні про закупівлю.

Постачальник має доставити товари на склади ASB. Фасування наборів не є відповідальністю Постачальника і не входить в опис контракту.

Інформації щодо кількості товарів на кожен склад наразі немає. Інформація буде надана обраному постачальнику перед поставкою.

Список документів, які потрібно подати, зазначений у повідомленні про закупівлю. Висновок про технічну експертизу, фінансові та економічні гарантії постачальника робляться на основі поданих документів.

Як зазначено у повідомленні про закупівлю, тендерна пропозиція має бути дійсною протягом 60 календарних днів.

Технічні специфікації товарів наводяться у Додатку 2.

ASB заохочує учасників тендеру подавати не більше одного варіанту цінової пропозиції.

Через епідеміологічну ситуацію у зв’язку з з COVID-19 учасники тендеру зможуть приєднатися до сесії відкриття відкриття конвертів онлайн. Сесія відбуватиметься українською чи російською.