Вакансії

Інтерв’юер (Data Collector)

Спілка Робітничих Самаритян Німеччини (ASB) – це політично та конфесійно незалежна німецька благодійна організація, що була заснована 1888 року. ASB у Німеччині нараховує понад 31 200 працівників та 1,2 мільйона членів по всій країні та працює насамперед у сфері соціального захисту і соціальних послуг.

Поза межами Німеччини ASB займається наданням гуманітарної допомоги, подоланням наслідків стихійних лих, а також поверненням і реінтеґрацією біженців, внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій.

З початку конфлікту у Східній Україні у 2014 р. ASB займалась реалізацією гуманітарних проектів в Україні у співпраці зі своїм місцевим партнером, Спілкою Самаритян України. У 2016 р. з метою координації гуманітарних заходів в Україні було відкрито представництво ASB. Наразі ASB має офіси у Києві та Сєвєродонецьку.

Відокремлений підрозділ ASB в Україні шукає інтерв’юерів для  проведення опитувань з метою відбору бенефіціарів для проекту допомоги  постраждалому від конфлікту населенню, що мешкає у 5-кілометровій зоні від лінії розмежування, на підконтрольній уряду України території Луганської та Донецької областей. Проект фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини.

Період збору даних: вересень-жовтень 2020 р. (з можливістю поновного тимчасового працевлаштування у наступних етапах збору даних)

Початок: вересень 2020 р.

Місце роботи: Сєвєродонецьк, населені пункти у 5-кілометровій зоні від лінії розмежування

Ключові обовязки включають:

• участь у тренінгах з мобільного збору даних
  • проведення анкетування домогосподарств з використанням планшета чи смартфона
  • дотримання кодексу поведінки ASB та інших внутрішніх інструкцій організації
  • коректне внесення даних згідно із вказівками керівника групи
  • чітке виконання інструкцій керівника групи
  • складання звітів про виконані завдання
  • виконання інших завдань за дорученням керівника

Основні вимоги:

• дотримання гуманітарних стандартів
  • відмінне знання української та російської мов
  • розвинені комунікаційні навички
  • ввічливість, сумлінність, чесність та відповідальність
  • вміння працювати у команді
  • вміння працювати з додатками на смартфоні чи планшеті (операційна система Android)
  • готовність до регулярних поїздок у 5-кілометрову зоні від лінії розмежування (підконтрольні уряду України території)
  • здатність працювати автономно
  • досконале володіння програмами MS Office та принаймні базові знання програмного забезпечення для аналізу даних
  • нерозголошення конфіденційної інформації та персональних даних, що будуть отримані у рамках роботи

Додатковою перевагою будуть:

• досвід мобільного збору даних
  • вміння користуватись KoBoCollect
  • досвід роботи в гуманітарних організаціях

ASB надає рівні можливості працевлаштування.

Зацікавлені кандидати повинні надіслати резюме на електронну адресу info@asb.org.ua, зазначивши у темі повідомлення «Інтерв’юер».

Ми зв’яжемось лише з кандидатами, які пройдуть попередній відбір.

Кінцевий термін подання заяв: субота, 05.09.2020

Інтернет-сторінка ASB в Україні: