Інформаційна кампанія ASB щодо COVID-19

13/04/2020

Відокремлений підрозділ ASB в Україні розпочав інформаційну кампанію на Громадському радіо з метою підвищити інформованість громадськості про COVID-19.  Iнформаційна кампанія ASB складається з двох компонентів – короткого щоденного ролика і щотижневої програми про COVID-19.

У відповідності до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, однохвилинний ролик підкреслює важливість особистої гігієни та соціальної дистанції. У ньому також наводяться телефонні номери урядової «гарячої лінії» з питань COVID-19, а також «гарячої лінії» Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України. Ролик ASB транслюється чотири рази на день.

Другим компонентом інформаційної кампанії ASB є щотижнева програма «Соціальна дистанція», що готується Громадським радіо у співпраці з Відокремленим підрозділом ASB в Україні. Ця радіопрограма представляє серію інтерв'ю з висококваліфікованими українськими медичними фахівцями та психологами, які надають медичні та психологічні рекомендації аудиторії радіо. Програма виходить в ефір на Громадському радіо (https://hromadske.radio/) кожного четверга, приблизно о 13:00. Серія радіопрограм планується до кінця червня 2020 року, з можливим продовженням у разі потреби. Інформаційна кампанія фінансується центральним офісом ASB Німеччина.

Подкасти інтерв’ю з попередніх випусків «Соціальної дистанції» можна послухати на сайті Громадського радіо, перейшовши за наступним посиланням:
https://hromadske.radio/podcasts/sotsial-na-dystantsiia

Повні записи програм доступні для прослуховування у рубриці «Аудіо» на сайті ASB.

Громадське радіо – це незалежна некомерційна та неурядова радіостанція. Потенційна аудиторія радіо – понад 1,5 млн. слухачів у Київській, Черкаській, Дніпропетровській, Одеській, Донецькій та Луганській областях.